Information

Prisen på bestillingstidspunktet, er den gældende pris for købet. Sonderskov Furniture tager derfor forbehold for eventuelle trykfejl, prisfejl, moms- og afgiftsændringer i forhold til træ og materialer.


Naturmaterialer

Træet vi bruger til vores produkter er tørret og egnet til møbelproduktion. Det sikrer dig som kunde et produkt i højeste kvalitet. Selvom træet er tørret, skal man være opmærksom på at det med tiden kan få mindre revner, da det er et naturprodukt. Varierende luftfugtighed eller temperatur svingninger, kan forårsage træet kan slå sig. Man skal derfor så vidt muligt sørge for sit produkt befinder sig i et egnet klima og miljø. Hver planke vi bruger er unik, og der vil derfor aldrig være to bordplader, som er ens. Dermed får man sit helt eget unikke produkt.

Håndtering

Ved overdragelse af produktet gennemgåes der for eventuelle fejl og mangler, ved afhentning regnes det som godkendt fra købers side når køber forlader værkstedet med produktet og håndtering derefter er købers eget ansvar. Ved afsendelse med kurerfirmaet tjekkes produktet igennem for slag m.m. og pakkes derefter forsvarligt ind så det kan komme frem til kunden uden eventulle slag eller ridser. Vores kurerfirma håndtere pakken således at der ikke er risiko for slag eller anden belastning der vil kunne skade produktet under fragten. Benytter man sig af fragt med fx postnord kan vi ikke tage ansvar for deres håndtering af pakken når den er afsendt. Det anbefales ved udlevering af produktet at få det sat op så hurtigt som muligt efter modtagelse. Vælger du selv at hente produktet er det ikke pakket ind medmindre andet er aftalt inden afhentning, det er derfor dit eget ansvar at have tæpper eller andet med der kan beskytte bordet under turen hjem. Ved opbevaring i fugtigt eller dårligt isoleret miljø frafalder reklamationsretten.


Reklamation

Der ydes naturligvis 24 måneders reklamationsret i henhold til købeloven. Hvilket betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Skade på varen som følge af fejlhåndtering fra kundens side er ikke dækket af reklamationsretten. Små revner i plankerne er en del af bordet, og vil derfor ikke betegnes som en reklamation. Det samme gælder naturlige huller fra knaster som ligeledes er en del af stilen, og heller ikke vil blive betegnet som en reklamation. Reklamation vedr. fejl og mangler skal meddeles til info@woodbysonderskov.dk i rimelig tid efter varens modtagelse. Her anses 1 måned som rimelig tid, med mindre andet er aftalt på skrift.


Persondatapolitik

For at kunne sende varer til dig, samt yde den bedste service, beder vi dig oplyse navn, adresse, e-mail og telefonnummer, når du handler hos Sonderskov Furniture. Oplysninger bliver behandlet fortroligt og videregives ikke til tredjepart.